STANDAARD Pakket

Het STANDAARD Pakket biedt 5 sessies, waardoor je binnen enkele weken zelf in staat bent om je totale stress aanzienlijk te verminderen, omdat je hardnekkige patronen loslaat op een milde, snelle en praktische wijze.

Komt dit je bekend voor?

  • Je stuit steeds weer op dezelfde problemen.
  • Je ziet hoe het anders zou kunnen, maar je zet geen stap.
  • Je weet niet wat je wilt.
  • Je voelt dat je blijft hangen.
  • Je leven ziet er goed uit, maar ergens knaagt het.
  • Je hebt een idee of een plan, maar het komt niet van uitvoeren.
  • Of je eet, rookt of drinkt te veel.

Het is niet nodig dat je zelf logisch kunt verklaren waarom het is zoals het is. Als je dat wist kon je zelf de stress verminderen. En dan zou je dat ook al lang gedaan hebben, toch? Tja! Maar met de ons bekende logica komen we vaak tot de ons logisch bekende oplossingen. Belangrijke uitvindingen en ontwikkelingen zijn niet voortgekomen uit ons logisch denken, uit openstelling voor dat deel in ons waar we alles al weten, waar het denken anders (en sneller!) verloopt.

Dit STANDAARD Pakket geeft je inzicht en helpt je loslaten wat je tegenhoudt en dat maakt ruimte voor wat je nog niet bewust weet. 

standaard pakket, basis, zelf je stress verminderen, eutaptics, fastereft, eft, nederland, den haag, jeannette van uffelen, level 4 practitioner

Standaard en onbewust vastzitten in het weten

Ondanks de allerbeste bedoelingen herhaal je dat wat je bekend is, ook al wil je iets anders doen. Ons brein en ons lichaam groeien en ontwikkelen iedere dag, elke minuut, nog steeds, maar wij zitten vaak vast in hetzelfde standaard patroon. Ik help je dit los te laten, zodat er ruimte komt voor andere, betere gewoontes.

Wij vormen onze gewoontes
en onze gewoontes vormen ons.

Jij bent de schepper van jouw leven. Helaas schep je standaard vanuit gewoontes en conclusies, die je ooit getrokken hebt om te overleven. Ooit waren ze nuttig, maar nu werken ze je tegen. Met als resultaat: je blijft creëren wat je niet wilt.

Als je werkelijk stress los laat ga je beter kiezen en wordt het makkelijker voor jezelf, je gezondheid, je welzijn, je relaties, je werk en in je dagelijks leven.

Een sessie is diep ontspannend en ik leer je vanaf de eerste sessie standaard tapping en zelfhypnose op jezelf toe te passen. Ik geef je dus gereedschap mee om de rest van je leven onafhankelijk jezelf te helpen. Als gevolg daarvan ga je verandering ervaren.

Zoals gezegd, het is dus niet nodig dat je het allemaal kunt verklaren. Het enige dat echt nodig is, is dat je het zat bent, dat je meer uit jezelf en het leven wilt halen en dat je bereid bent om energie, tijd en geld in jezelf te stoppen. Je bent de moeite waard!