STANDARD Pakket

Het STANDARD Pakket biedt 5 sessies, waardoor je binnen enkele weken zelf in staat bent om je totale stress aanzienlijk te verminderen, omdat je hardnekkige patronen loslaat op een milde, snelle en praktische wijze.

Komt dit je bekend voor?

  • Je stuit steeds weer op dezelfde problemen.
  • Je ziet hoe het anders zou kunnen, maar je zet geen stap.
  • Je weet niet wat je wilt.
  • Je voelt dat je blijft hangen.
  • Je leven ziet er goed uit, maar ergens knaagt het.
  • Je hebt een idee of een plan, maar het komt niet van uitvoeren.
  • Het klinkt goed, maar toch houdt iets je tegen.

Het is niet nodig dat je zelf logisch kunt verklaren waarom het is zoals het is. Als je dat wist kon je zelf de stress verminderen, maar met de ons bekende logica komen we vaak tot de ons logisch bekende oplossingen. De meeste (misschien wel alle) belangrijke uitvindingen en ontwikkelingen zijn niet voortgekomen uit ons logisch denken. Ze kwamen voort uit openstelling voor dat deel in ons waar we alles al weten, waar het denken anders en sneller verloopt.

Dit STANDARD Pakket geeft je inzicht en helpt je los te laten wat je verhinderd en dat maakt ruimte voor wat je nog niet bewust weet. 

Onbewust vastzitten in het weten

 Ondanks de allerbeste bedoelingen herhaal je dat wat je bekend is, ook al wil je iets anders doen. Ons brein en ons lichaam groeien en ontwikkelen iedere dag, elke minuut, nog steeds, maar wij (in ons denken) zitten vaak vast in hetzelfde patroon. Ik help je dit los te laten, zodat er ruimte komt voor andere, betere gewoontes.

Wij vormen onze gewoontes
en onze gewoontes vormen ons.

Jij bent de schepper van jouw leven. Helaas schep je vanuit gewoontes (misschien niet eens jouw keuze) en conclusies, die je ooit getrokken hebt om te overleven. Ooit waren ze nuttig, maar nu werken ze je tegen. Met als resultaat: je blijft creëren wat je niet wilt.

Als je werkelijk los laat wat je niet meer nodig hebt ga je iets kiezen dat beter en makkelijker is voor jezelf, je gezondheid, je welzijn, je relaties, je werk en je dagelijks leven.

Een sessie is diep ontspannend en ik leer je vanaf de eerste sessie tapping en zelfhypnose op jezelf toe te passen. Ik geef je dus gereedschap mee om de rest van je leven onafhankelijk jezelf te helpen. Als gevolg daarvan ga je verandering ervaren.