Basis Pakket

Je stress verminderen en direct meer ontspannen? Dit ga je zelf ervaren en je merkt ook dat er binnen enkele weken algehele verbetering is wanneer je het Basis Pakket doet. Dit pakket bevat 5 sessies (± 10 uren) in ongeveer 2 maanden tijd. De aanleiding om hieraan te beginnen kan van alles zijn, zoals:

  • Je hebt het gevoel dat je dagelijks tegen dezelfde problemen oploopt en het lukt blijkbaar niet op jouw manier?
  • Je blijft hangen. Je zit vast. Ook al heb je wel ideeën over hoe het anders zou kunnen, je zet geen stappen en de dagen vliegen voorbij. Je roept wel van alles, maar het lijkt of niemand je hoort …
  • Je wilt stoppen met iets dat jou belemmert om te gaan doen wat je wel wil. Je hebt een baan, een relatie of een routine, die jou geen goed doet. Je hebt niet het gevoel dat je groeit, maar je weet nog niet helemaal of helemaal niet wat je dan wel wilt.
  • Soms heb je echt het gevoel dat er niets terecht is gekomen van wat je ooit bedacht had over jezelf en jouw toekomst. Je weet niet hoe het zover gekomen is en uiterlijk ziet het er misschien best goed uit, maar ergens knaagt het …
  • Je hebt al lang een idee, maar het komt niet van uitvoeren. Sterker nog, je weet heel goed wat je wilt, maar er is iets onbestemd dat je tegenhoudt. Wat zegt dat stemmetje?

Het is niet nodig dat je zelf logisch kunt verklaren waarom het is zoals het is. Als je dat wist kon je zelf de stress verminderen, maar met de ons bekende logica komen we vaak tot de ons logisch bekende oplossingen. De meeste (misschien wel alle) belangrijke uitvindingen en ontwikkelingen zijn niet voortgekomen uit ons logisch denken. Ze kwamen voort uit openstelling voor dat deel in ons waar we alles al weten, waar het denken anders en sneller verloopt.

Dit Basis Pakket geeft je inzicht en helpt je los te laten wat je verhinderd en dat maakt ruimte voor wat je nog niet bewust weet. 

stress verminderen, Jeannette van Uffelen Stress Release, jeannettevanuffelen.nl, Zit je vast?, Faster EFT, fastereft-nederland.com, loslaten

Iedereen kan stress verminderen

Het is jouw manier van doen waardoor je steeds dezelfde resultaten bereikt. Ondanks de allerbeste bedoelingen herhaal je dat wat je bekend is, ook al wil je iets anders doen. Ons brein en ons lichaam groeien en ontwikkelen iedere dag, elke minuut, nog steeds, maar wij (in ons denken) zitten vaak vast in hetzelfde patroon. Ik help je dit los te laten, zodat er ruimte komt voor andere, betere gewoontes.

Wij vormen onze gewoontes
en onze gewoontes vormen ons.

 

Jij kunt jouw leven creëren! Dat doe je nu namelijk ook al, maar vanuit aangeleerde gewoontes (van huis uit) en conclusies (die je ooit getrokken hebt over jezelf en over de anderen), die ooit nuttig waren, maar die je nu tegenwerken. Met als resultaat dat je blijft creëren wat je niet wilt.

Als je werkelijk los laat wat je niet meer nodig hebt kun je gaan kiezen voor iets dat beter en makkelijker is voor jou; je gezondheid, je welzijn, je relaties, je werk en je dagelijks leven. (Wat je gaat kiezen ontdek je vanzelf tijdens de sessies.)

Een sessie is diep ontspannend en ik leer je vanaf de eerste sessie hoe je Faster EFT zelf, ook na de sessies, kunt toepassen. En je gaat, als gevolg daarvan, direct veranderingen ervaren. Dit pakket levert je diepgaand resultaat én aanzienlijke korting vergeleken met losse sessies.

Kies voor jezelf en een beter leven!

Omdat het leuker, liever & makkelijker kan.