Basis Pakket

Het BASIS Pakket biedt 3 diepgaande individuele sessies, waardoor je hardnekkige patronen op een milde, snelle en praktische wijze loslaat. Met als resultaat dat je stress vermindert en dat je gaat doen wat je eigenlijk al een hele tijd wilt doen.


Komt iets uit dit rijtje jou bekend voor?

  • Je stuit steeds weer op hetzelfde probleem! En je hebt al van alles geprobeerd. Ergens snap je het of weet je eigenlijk heel precies wat je te doen staat, maar toch lijkt het alsof je helemaal niets hebt aan je slimme brein vol met logica.
  • Of je ziet hoe het anders zou kunnen, maar toch zet je geen stap vooruit, alsof iets buiten jou, je tegenhoudt.
  • Ogenschijnlijk ziet je leven er goed uit, maar ergens knaagt het, omdat je weet dat je tot veel meer in staat bent.
  • Ideeën en plannen heb je wel, maar het komt niet van uitvoeren. Want je twijfelt te vaak, te veel en te lang en je blijft ‘ergens’ in hangen.
  • En natuurlijk weet je ook wel dat je te veel eet en/of drinkt. En dat je te vaak net iets te lang en te laat aan je telefoon, YouTube of netflix blijft hangen, te laat naar bed gaat en dan de volgende dag minder fit bent dan je eigenlijk zou willen.
  • Je hebt een schop onder je kont nodig, maar met al die planning en lijstjes en timemanagement programma’s ben je geen meter opgeschoten.

Het is niet nodig dat je zelf logisch kunt verklaren waarom het is zoals het is. Als je dat wist had je het al lang in je eentje opgelost.


Echt anders. Confronterend en vooral bevrijdend.

Jeannette luistert heel goed, waarna ze mij benadert in mijn wereld met mijn woorden. Dat doet ze heel consequent. Telkens als ik na een sessie naar huis ga, merk ik: Hé, er is iets veranderd. Ik merk het op het moment als ze met me bezig is, want ineens is dan dat gevoel weg. En ik kan het niet meer terugvinden. Jeannette is goed. Ik vertel het aan iedereen. Niet iedereen durft het, want dit is echt anders. Soms confronterend, maar vooral bevrijdend.

Brigida Mota, werktuigbouwkundige, Den Haag


Dit BASIS Pakket geeft je inzicht en maakt je vrij van wat je tegenhoudt en dat geeft ruimte voor wat je nog niet bewust weet. 

Soms zit je onbewust vast in het weten

Je brein en je lichaam groeien en ontwikkelen iedere dag, elke minuut, nog steeds, maar als je vastzit in je denken blijf je hangen in hetzelfde gedrag. Meestal blijkt dat dit oude aangeleerde gewoontes, overtuigingen, patronen zijn over jezelf en hoe het leven in elkaar steekt.

Verrassend als jij je dit realiseert en pas dan kun je die oude meuk uit je onbewuste systeem lekker los laten. Ik help je daarbij, zodat er ruimte komt voor iets anders. En jij uiteindelijk in volle vaart afgaat op jouw eigen doelen in het leven. En niet langer blijft steken in overtuigingen en oordelen, die helemaal niet van jou zijn, maar van je goed bedoelende ouders, schooljuffen en -meesters, ‘beste’ vrienden, familie, collega’s, je kinderen, je partners, je exen en de rest van de wereld.


Een geslaagde klus

Jeannette is een warme en zeer nauwkeurige specialist die naar de kern van het probleem gaat en in staat is een positieve plaatsvervanger op te bouwen (voor elke nare herinnering). Ondanks dat je werkt aan serieuze problemen, gebruikt ze humor op het juiste moment. Dat maakt de sessie een geslaagde klus en een leuke ervaring tegelijk.

Connie Yndal Pedersen, danser & trainer, Kopenhagen, Denemarken


Wij vormen onze gewoontes
en onze gewoontes vormen ons.

Een sessie is diep ontspannend en ik leer je vanaf de eerste sessie de basis van technieken, waarmee jij jezelf kunt helpen. Ik geef je gereedschap mee om onafhankelijk verdere stappen gaat zetten. Mits je het DOET natuurlijk. En dan ga je verandering ervaren.

Gun jezelf dit Pakket. Je bent het waard!

Het enige dat echt nodig is, is dat je jezelf en zoals het nu gaat, ongelooflijk zat bent, dat je meer uit jezelf en het leven wilt halen en dat je bereid bent om energie, tijd en geld in jezelf te stoppen. Neem jij 100% verantwoordelijkheid voor je leven? Dan ben je welkom! Je bent de moeite en de investering in jezelf waard!

BASIS Pakket € 495,- excl. 21% BTW

Totaal inclusief 21% BTW = € 598.95

Het bestelformulier is in het Engels, omdat ik ook met niet Nederlands sprekende klanten werk. Het Engelse woord voor ’termijn’ is: installment.

Je kunt deze investering in jezelf in 1, 2 of 3 termijnen betalen!

Mocht je vragen hebben of moeite met de betalingspagina, mail naar yes@jeannettevanuffelen.nl.